Follow Us!
modificarea datelor wishlist Help


Despre noi

Proprietarul rețelei magazinelor Playersroom - a înființat firma Szinga Sport Kft în anul 1989 - este una din cele mai mari distribuitori de încălțăminte, echipamente sportive, imbrăcăminte cu amănuntul și cu ridicata. Este unic distribuitor în Ungaria a încălțămintelor și accesoriilor brandurilor Le Coq Sportif, Dorko, Sealand, Norah, Levi’s ,Mission, Chevelle și a șosetelor Tommy Hilfiger.

Funcționează 90 de magazine în Ungaria, și asigură pentru 400 de oameni loc de muncă.

 

Istorie

Firma Szinga Sport Kft a fost înființată în noiembrie 1989. Primul pas important în istoria companiei a fost în anul 1994, când am semnat într-un acord de distribuție exclusivă în Ungaria, brandului italian Fila. Datorită investițiilor și eforturilor firmei Szinga Sport Kft, brandul Fila în curând a devenit  un brand lider în Ungaria.

Din 2005 magazinele Fila au devenit magazinele Playersroom, iar în 2007 au funcționat 70 de magazine Playersroom, iar în 2013 acest număr a depășit cifra 90.

Suntem prezenți în cele mai mari mall-uri din Ungaria - WestEnd City Center, Mammut II, Aréna, Árkád - respectiv în provincie și cele mai frecvente supermarketuri din Budapesta.

Firma Szinga Sport Kft ca proprietarul rețelei magazinelor Playersroom, Playmax și Sportfactory în ultimii 25 de ani a devenit  una dintre cel mai mare întreprindere de îmbrăcăminte și încălțăminte de sport și de modă în Ungaria și are un rol tot mai important la nivel internațional.

 


Misiune, Obiect, Filosofie

Misiunea noastră este ca firma Szinga Sport Kft să devină cea mai bună companie cu amănuntul și cu ridicata de îmbrăcăminte și încălțăminte, cu branduri iconice, care funcționează cu strategii de afaceri separate, dar totuși coordinat în magazine de calitate și cu un site dinamic. Deși magazinele Playersroom, Sportfactory și Playmax sunt cunoscute la nivel național, cu trei identități, branduri, și strategie de magazine separată, și are un grup de țintă definit și funcționează eficient.

Scopul nostru este ca în magazinele noastre să apare întotdeauna cele mai recente, populare și cele mai vândute produse de modă și sport, punând accent atât pe imbrăcăminte cât și pe încălțăminte, care sunt disponibile în cele mai bune condiții posibile pentru grupul țintă.

Szinga Sport Kft consideră că clientul este extrem de important, astfel încât fiecare strategie și fapt servește acest lucru, pentru a se potrivi nevoilor create oferind produse localizate și experiență de cumpărături pentru clienții săi în webshopul nostru.

Obiectivul brandului Playersroom - prin utilizarea strategiei orientată spre client, prin planificare atentă-  este acoperirea gărilor importante pe piața maghiară și internațională.

Firma Szinga Sport Kft. este angajat pentru a deschide și comunicare onestă cu angajații, furnizorii, clienții și presă. Acestea sunt toți importanți în succesul companiei, de aceea mere încercăm să le ținem la curent cu privire la evenimentele companiei.

Puterea cea mai mare a companiei Szinga Sport Kft. constă în experiența de 25 de ani de comercializare în Ungaria , în rețeaua extinsă de afaceri,  în oportunitățile de afaceri unice și capacitatea de a găsirea de resurse umane talentată.